Ens visita Càritas

Ens visita Càritas

El dia 22 d’aquest mes d’abril ens va visitar el president de Càritas d’Espanya, Sr. Manuel Bretón acompanyat pel president de Càritas Catalunya, Sr. Francesc Roig. La trobada es va fer a la seu de CECAS de Banys Nous. De primer antuvi vam tenir una conversa amb ells en la que hi vam participar, el Sr. Ferran Solé director general de CECAS, el Sr. Antoni Campreciós i el Sr. Jaume Piró, membres del nostre Patronat i jo mateix, Ramón Tous, com a vicepresident. Després d’una presentació detallada del nostre projecte, del camí recorregut i sobretot dels principis identitaris que ens conformen, el director de CECAS va fer una explicació actualitzada dels programes terapèutics al llarg del procés fins a la reinserció d’homes i de dones. Vam compartir dades i valoracions en un ambient distès, amable i útil.

A continuació, els vam presentar al Sr. Sergio García, responsable de la fase d’acollida i a dos usuaris del programa que van guiar la visita a les diferents dependències, començant pel terrat on es practica jardineria i altres activitats i a continuació seguint per tots els espais on ells viuen i desenvolupen la seva tasca. La visita va ser molt amena i participada, aportant els mateixos nois, una visió càlida dels espais i de la seva vinculació al projecte.

Aprofitant l’estona d’un petit refrigeri vam continuar intercanviant informació a través d’una distesa xerrada. El Dr. Joan Vidal, metge director de les comunitats terapèutiques, es va fer també trobadís, participant en la conversa.

Agraïm ben sincerament la visita dels dos presidents i l’oportunitat de conèixer-nos i de poder mostrar el millor possible el nostre projecte avalat per Càritas diocesanes catalanes i en constant transformació cap al futur.

Comparteix aquest post