Jornada de celebració del 25è aniversari del CECAS

Jornada de celebració del 25è aniversari del CECAS

Aquest dimecres, 19 d’octubre, vam poder celebrar el nostre 25è aniversari amb un acte celebrat a l’auditori de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals de la Universitat Blanquerna, on vam poder realitzar diferents xerrades conjuntament amb la universitat i amb la col·laboració de grans càrrecs, com Joan Colom, Subdirector general de Drogodependències de la Generalitat de Catalunya, Pilar Solanes, directora del Programa de Salut a l’Ajuntament de Barcelona o Josep Pera, Gerent del Consorci de Serveis Socials de Barcelona.

Destaquem algunes de les paraules d’aquest enriquidor esdeveniment:

Pilar Malla, fundadora del CECAS i actual vicepresidenta: “Per iniciativa de Càritas i amb el suport dels bisbes de la Conferència Episcopal Tarraconense, el CECAS va tenir sempre en l’escolta el seu valor més essencial”.

Joan Josep Omella, arquebisbe de Barcelona: “Mirant des del Tibidabo la ciutat de Barcelona, es poden veure molts oasis, llocs de vida i esperança, com són la mateixa universitat, l’ajuntament… i també el CECAS i Càritas, i altres llocs on es treballa pels exclosos”.

Cèlia Palacín, directora del CECAS: “el futur del CECAS passa per l’escolta de les persones que atenem per tal d’adaptar els projectes a les seves necessitats”.

Fou molt interessant la Taula de testimonis de CECAS, on van intervenir: Àlex, Matilde, Jan, Abril, Oriol i Elisenda, acompanyats de Marta Figuls, subdirectora de la Comunitat Terapèutica Can Puig de CECAS, i moderada per Antoni Bassas, periodista i guionista de ràdio i televisió, i actual membre directiu del diari Ara.

I no ens oblidem de donar les gràcies a tots aquells/es que hi vau participar: Eva González, Ferran Solé, Carme Basté, arquebisbe Joan Josep Omella, Pilar Malla, Joan Colom, Pilar Solanes, Josep Pera, Narcís Martí, Lluís Gatius, Rosa M. Boixareu, Antoni Nello, Marta Figuls, Antoni Bassas, Cèlia Palacín, Antoni Carmpreciós, Àlex, Matilde, Jan, Abril, Oriol i Elisenda.

Comparteix aquest post