Jubilació de l’Antonia Piñero

Jubilació de l’Antonia Piñero

Dijous dia 27 d’octubre l’Antonia Piñero ha posat fi a la seva etapa laboral al CECAS després de 23 anys de dedicació a la casa de Can Puig com a governanta de la Comunitat terapèutica.

Ha estat una jornada molt especial. Al final del matí els usuraris de la comunitat li han dedicat en forma de sàtira, petites representacions que recordaven la manera de ser i treballar de l’Antonia. El seu tarannà proper, amable i freqüentment amb humor i, a la vegada educatiu i exigent pel que la seva tasca demanava, han ressaltat del llegat que ens deixa l’Antonia.

Al dinar ha estat un altre moment molt emotiu on les companyes representades per la terapeuta de la Comunitat Marta Martorell i del director Sergio González, han expressat sentiments d’agraïment i reconeixement per la persona de l’Antonia. Finalment en Pablo i en nom dels usuaris de la Comunitat li ha adreçat aquestes paraules que adjuntem a continuació.

Estimada Antònia,

Han passat 23 anys des de que vas començar a formar part d’aquesta institució. Durant aquest temps t’has tornat un pilar fonamental per aquesta casa i aquest equip, com tu saps serà difícil reemplaçar-te. Segur que des d’aquella dona que va arribar fa 23 anys han canviat moltes coses. T’emportes a la famosa motxilla que sempre ens dius que portem, molts aprenentatges i moltes vivències però sabem que la vitalitat i l’actitud amb què vas arribar el primer dia no ha canviat.

Fa molt de temps que ets la responsable d’un dels sectors clau d’aquesta casa com és la cuina. Per això, saps i molt bé, com n’és de difícil tenir tothom content. T’han plogut crítiques i afalacs però sempre els has sabut portar amb la màxima enteresa i humilitat possible. Les teves renyines i els teus consells ens han ajudat molt i saber posar límits, perquè per nosaltres ens hauríem menjat el rebost en 3 dies i gràcies a tu, hem après a apreciar la minestra.

Bromes a part, ets una persona de 10. Ets amor, comprensió, senzillesa i humilitat. Són aquests valors els que et caracteritzen com a persona. Sempre disposada a ajudar, a estendre’ns la mà en moments difícils, a parar-nos els peus i fer-nos reflexionar, a escoltar quan t’ho demanem. Per tot això i molt més GRÀCIES! Gràcies per formar part d’una etapa de la nostra vida que serà difícil d’oblidar. Ara només som uns quants de la multitud de persones que has vist passar, però estem segurs que tothom pensa el mateix.
Ets una bellesa de persona i la teva família té molta sort que ara els puguis dedicar tot el temps que triïs perquè t’ho has guanyat. Sigues molt feliç amb tota la gent que t’estima, cuida-la i deixa’t cuidar. Et desitgem tot el millor en aquesta nova etapa.

T’estimem!

En acabat el dinar i abans d’acomiadar-nos de l’Antonia, amb l’equip present aquest dia a Can Puig, el director general Ferran Solé en nom de tota la fundació li ha lliurat unes paraules i un detall com a record i agraïment per tota la tasca feta al llarg d’aquests anys.

Gràcies Antonia per tota la teva dedicació al llarg d’aquests 23 anys! Et desitgem que gaudeixis molt de la teva nova etapa de jubileu!

Per altra banda i després d’uns dies de traspàs amb l’Antonia li hem donat la benvinguda a Isabel López, que a partir d’ara agafa el relleu de la nova governanta de Can Puig. Li hem desitjat el millor en aquesta nova etapa laboral.

Comparteix aquest post